Yhteistyössä Mustapekka

Olemme todella innoissamme uudesta kumppanuudesta.


Mustapekka

Mustapekka on suomalainen teleoperaattori joka tarjoaa mobiilivaihdepalveluita. Mustapekka tarjoaa ainutlaatuisia vaihdepalveluita matkapuhelimille. Nyt on mahdollista saada perinteisen puhelinjärjestelmän palvelut myös matkapuhelimiin ja saada täydelliset raportit puheluliikenteestä.


mustalinja

Contakti

"Olen toiminut telekommunikaatioalalla 20 vuotta ja tiedän erittäin hyvin kaikki markkinoilla olevat ratkaisut. Olin todella vaikuttunut Mustapekan palvelusta, kun tutustuin heidän palveluun.

He olivat ymmärtäneet tärkeimmän asian, käyttökokemuksen ja palvelun tarpeen tukea asiakkaan liiketoimintaa. Yhdessä Mustapekan kanssa pystymme tarjoamaan yhteisille asiakkaillemme täydellisen viestintäratkaisun, jota ei ole koskaan ollut markkinoilla aiemmin, Esa Lahtinen kertoo"

Mustapekka

"Contaktin ja Mustapekan yhteistyö saattaa yhteen kaksi samalla arvopohjalla toimivaa yritystä. Alalla on paljon toimijioita, jotka tarjoavat kommunikaatio-teknologiaa tai siihen vaadittavaa infratsuktuuria.

Contakti ja Mustapekka eroavat muista toimijoista alistamalla teknologiaa tuottamaan käyttäjä- ja ihmisystävällisiä ratkaisuja tehostamaan asiakkaan käytännön liiketoimintaa. Kaikki tuottamamme hyöty on mitattavissa vuosittain viimeisen viivan alta. Itseisarvo ei kummallekkaan ole uusien teknologioiden markkinaan työntäminen vaan asiakaslähtöinen arvon tuottaminen olemassa olevien kommunikaatiokanavien ympärille. Tämä yhteinen arvopohja ja näkökulma tekee kumppanuudesta poikkeuksellisen luontevan ja hyödyllisen yhteisille asiakkaillemme, kertoo Jussi Patopuro."

Mustalinja

Ota yhteyttä