Tekoälyllä terästettyä asiakaspalvelua

Chat

Chat on kätevä asiointityökalu, joka parhaimmillaan lisää myyntiä ja parantaa entisestään asiakaskokemusta. Chatin tekninen toteutus verkkosivustolle käy nopeasti ja vaivattomasti.

Aloita Ota yhteyttä
Ominaisuudet

Contakti tarjoaa chat palvelun, jonka voit liittää kotisivuillesi tai valitsemaasi palveluun.

Kerää liidejä

Kasvata myyntiäsi kohdistetuilla chat komponenteilla esimerkiksi kotisivuilla ja verkkokaupassasi. Voit palvella asiakastasi jo ennen ostopäätöksen tekemistä.

Käännä vierailijat asiakkaiksi

Kasvattaaksesi myyntiä sinun täytyy saada kotisivuillasi vierailevat asiakkaiksesi. Contaktilla saat pyörät pyörimään ja käännät kiinnostavat sivut tuottaviksi.

Kerää leedit kun olet poissa

Kuinka kauan sinulla on aikaa vastata asiakkaalle? Minuutteja, tunteja vai päiviä? Asiakkaat odottavat tänä päivänä todella nopeita vastauksia kysymyksiin

Pyydä takaisinsoittoa

Silloin kun ette ole linjoilla, asiakkaasi voi halutessaan valita soittopyynnön avulla sen, minä ajankohtana hän haluaa keskustella asiakaspalvelijan kanssa.

Työkentele tiiminä

Hyvän asiakaspalvelutiimin ydin on toimiva kommunikaatio. Voit kutsua useita asiakaspalvelijoita yhtäaikaa samaan chat keskusteluun.

Asiakkaan sitouttaminen

Asiakkaan sitouttaminen tarkoittaa merkittävästi kasvavaa tarvetta resursseille sekä asiakaspalvelun ajankäytölle silloin, kun pitää vastata asiakkaiden kysymyksiin ja tarpeisiin nopeasti.