Tekoälyllä terästettyä asiakaspalvelua

Sähköposti

Contakti sulautuu saumattomasti olemassa olevaan sähköpostijärjestelmäänne ja nopeuttaa asiakaspalvelun työskentelyä. Kaikki sähköpostiviestit ovat oikeiden henkilöiden nähtävissä, sekä käsittelyn tilanne on helposti nähtävissä ja kaikki keskustelut voidaan helposti tarkistaa myöhemmin.

Aloita Ota yhteyttä
Ominaisuudet

Contakti sulautuu saumattomasti nykyiseen sähköpostipalveluunne.

Yhteinen viestilaatikko

Tarkastele ja vastaa sähköposteihin Contaktin yhteisestä viestilaatikosta, joka on älykkäämpi versio nykyisestä sähköpostistasi. Siellä kaikki on saatavilla ja hallittavissa yhdessä paikassa.

Osoita ja siirrä

Siirrä sähköpostit osastojen tai asiakaspalvelijoiden välillä. Varmistat että oikea henkilö käsittelee tehtävän. Voit myös osoittaa tehtäviä tietylle osastolle tai henkilölle.

Lukitse sähköposti

Vältä useiden asiakaspalvelijoiden työskentely samassa tehtävässä samaan aikaan. Lukitse tehtävä itsellesi, näin muut asiakaspalvelijat voivat käsitellä sähköpostia vasta kun avaat lukituksen.

Palvelutasosopimus

SLA toiminnon avulla seuraat tehtävien aikarajoja sekä varmistat, että kaikki tehtävät tulevat suoritetuiksi. Näet helposti ja vaivattomasti tehtävien tilan, sekä näet vastausajat tehtäväkohtaisesti. Voit luoda rajattomasti SLA-sääntöjä ja liittää säännöt tehtäviin toimipisteen, osaston tai asiakaspalvelijan mukaisesti.

Sisäiset viestit

Sisäinen viestitoiminto mahdollistaa liittää tehtäviin muistiinpanoja, sekä lähettää tai vastaanottaa sähköposteja toisilta henkilöiltä. Sisäiset viestit tallentuvat luonnollisesti tehtävän viestiketjuun.

Sähköpostit tiketiksi

Tiketit näyttävät aina samoilta ja tutuilta, riippumatta medialähteestä. Seuraat asiakkaan monikanavaista viestihistoriaa aina yhteneväisestä näkymästä.